Изпрати на приятелзатвори

Секс с трима мъже

7772 прегледа

3 коментара

„Това винаги ми  е било секс фантазията и сега стана реалност, но...“

Винаги съм искала да правя секс с трима мъже наведнъж, а не само с гаджето ми. Той отказваше и се наложи да го зарежа.

Започнах да правя само с по трима секс – кандидати винаги се намират за такива мръсни секс игрички! Известно време бях супер въодушевена и даже бягах от работа по-рано (една колежка ме прикриваше) или пък си правех дълги секс почивки. Обаче, сега ми се повръща от мене си и даже не искам да си мисля за мъже, a какво остава да правя секс с тях.


Притеснявам се какво става с мен и това някакъв психологически проблем ли е? Ако някой от вас има идея нека да пише. Дали да ида на лекар и да пия някакви лекарства – как мислите?


Споделено от: AromatnaMidichka69@

Четете още

Четете още от “Cosmo драма”

Той не иска вече да правим секс
Той не иска вече да правим секс

"Ако не ми изневерява, какво му става...?!"

Влюбена съм в преподавателя ми
Влюбена съм в преподавателя ми

"Искам да му го призная, но си имам и приятел!"

Maйка ми се оказа лесбийка
Maйка ми се оказа лесбийка

"Заряза баща ми заради жена..."

3 коментара (виж)

3

от unutulmaz

публикуван на: 24.08.201318:55:02
unutulmaz

Въздействието на задоволяването на потребностите се ограничава почти изцяло до вътрешно подходящите задоволяващи неща. В дългосрочна перспектива не може да има случаен или произволен избор, освен по отношение на не-базови потребности. За зажаднелите за любов има едно-единствено удовлетворение - честна и задоволяваща обич. На зажаднелите за секс, за храна или вода окончателно ще свършат работа само секс, храна или вода. Тук няма да послужат непредвидени съчетания или случайни или произволни съпоставяния. Нито пък сигнали, предупреждения или неща, сходни на нещата, които задоволяват.

2

от Leksie08

публикуван на: 24.08.201301:25:01
Leksie08

Притесняваш се излишно. Искала си нещо диво и разнообразно, получила си го, но си се пренаситила, така да се каже. Нормално е при опит на нещо ново да се получи точно това. Не се тревожи, апетитът ти за плът ( :D ) ще се завърне. Дай си малко време и почивка. :)

1

от zornica0106

публикуван на: 10.08.201313:08:51
zornica0106

Само не знам какво можеш да пиеш,по-скоро е на психологическа основа....искала си,правила си го и вече си се наситила...

  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти