Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Приятелят му го кара да ми изневерия

 

Оценка: (0/5)

Приятелят му го кара да ми изневерия
 © istock

Здравейте! Споделям тук, понеже не мога да го кажа другаде, а искам да ми олекне на душата...

Аз и моят приятел имаме здрава, стабилна връзка, много се обичаме. Умираме един за друг. Най-добрият му приятел е по принцип готин пич и преди да се гаджосаме много ми съдействаше. Откакто обаче сме заедно, все уж на майтап, го подтиква към други жени. Моят приятел е един от малкото верни, честни и доблестни мъже на тоя свят. За разлика - неговият приятел е точно *бач - има си семейство, но каквото може още да хване да бодне, да *бне, ще го направи. Наскоро излязоха по мъжки и моят приятел ми сподели, че отива само за прикритие пред жената на най-добрия си приятел, ама той пък щял да вземе и една мацка дето е луда по моята половинка... Та въпроса ми: 

Що за човек трябва да си - да виждаш най-добрия си приятел да обича и да бъде обичан и да му прилагаш клопки да излиза с други жени, докато те прикрива????

Моля, ако някоя дама се е сблъскала с подобна случка, да ми сподели как се е чувствала!

Споделено от: glory-gkd

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo