Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Приятел на гаджето ми го подтиква да спи с чужди жени

 

Оценка: (0/5)

Приятел на гаджето ми го подтиква да спи с чужди жени

Здравейте! Споделям тук, понеже не мога да го кажа другаде, а искам да ми олекне на душата...


Аз и моят приятел имаме здрава, стабилна връзка, много се обичаме. Умираме един за друг. Най-добрият му приятел е по принцип готин пич и преди да се гаджосаме много ми съдействаше.

От както обаче сме заедно все уж на майтап го подтиква към други жени. Моят приятел е един от малкото верни, честни и доблестни мъже на тоя свят. За разлика от него, неговият приятел е точно *бач - има си семейство, но каквото може още да хване да бодне, да *бне ще го направи.

Наскоро излязоха по мъжки - моят приятел ми сподели, че отива само за прикриетие пред жената на най-добрия си приятел. Но той пък щял да вземе и една мацка дето е луда по моята половинка...

Та въпроса ми: Що за човек трябва да си да виждаш, че най-добрият ти приятел обича гаджето си и е обичан и да му прилагаш клопки да излиза с други жени докато те прикрива?!

** Моля, ако някоя дама се е сблъскала с подобна случка, да ми сподели как се е чувствала!

Споделено: glory-gkd

Виж останалите cosmo драми,ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo