Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Прекалено голям ли е за мен ?

 

Оценка: (0/5)

Аз съм момиче на 16 години. Занимавам се с мъж на 27 години (никак не му личат, мога да кажа , че изглежда на 20-21 години).
Прекалено голям ли е за мен ?

Виждам се с него вече от 2 седмици и с времето той ми сподели, че има детенце на 2 години и половина и с майка му са разделени отдавна.

Наистина той се държи с мен като с принцеса, угажда ми на капризите редовно, много мило се държи постоянно ми прави комплименти, гушка си ме редовно и така нататък, а бе въобще мъжът мечта, много по-различно и приятно ми е с него от колкото с другите. Понеже той е известен, преди участваше в Биг Брадър и има много пари. Казала съм на майка ми за него (но не и това, че е на 27 естествено) и тя не го одобрява много, много заради това, че има много пари си мисли, че може да прави каквото си пожелае с мен - това няма как да се случи. Имат ли значение годините според вас ? Моля ви за някакъв съвет.

 

Споделено от: itstheprincessbitch@


Виж ощеНово в Cosmo