Изпрати на приятелзатвори

„Преди мен е имал връзки с възрастни жени“

2711 прегледа

2 коментара

„С приятеля ми живеем заедно още от третия ден след като се запознахме. Понеже аз съм недоверчива, научих паролите му и започнах да проверявам с кого си пише и т.н. Той разбра за това и ми каза, че ако още веднъж го направя, ще се разделим, но преди два дни реших пак да вляза там и разбрах някои неща...

„Преди мен е имал връзки с възрастни жени“
Снимка: Shutterstock.com


Миналата година преди да се запознаем, той е имал връзка с две жени само за секс. Едната му е колежка, а другата е от друга фирма, но и двете са доста по-големи. Колежката му е с поне 20 години по-голяма, както и другата.

Това нормално ли е?
Като правим секс дали той не се сеща за някоя от тях или просто аз полудявам? А сме вече година заедно...“*

*Тема на tedi819 във форума

Четете още

Четете още от “Cosmo драма”

Влюбена съм в преподавателя ми
Влюбена съм в преподавателя ми

"Искам да му го призная, но си имам и приятел!"

Maйка ми се оказа лесбийка
Maйка ми се оказа лесбийка

"Заряза баща ми заради жена..."

Искам да съм с двамата
Искам да съм с двамата

"Имам стабилна връзка, но искам и колегата си..."

2 коментара (виж)

2

от unutulmaz

публикуван на: 17.01.201318:34:55
unutulmaz

Не може ли човек да хареса качество което може да бъде притежавано както от 20, така и от 40 год. ? Хм !! Ако имаше някаква патология в случващото се изобщо нямаше да е с теб в момента ... Не разбирам защо наблягаш на годините ?! Ако ти беше правила секс с 20 години по голям ? Щеше ли да си представяш как го правиш и сега с него ? Дали нямаше да се постараеш по скоро тези отношенияя да ти вървят отколкото да се връщаш към минали неща ?!

1

от unutulmaz

публикуван на: 17.01.201318:29:05
unutulmaz

Проблема , че не го приемаш си е твои . Ако бяха - 20 щеше ли да го приемеш по леко ? Не, не се недоверчива , а неуверена ! Какво значение има с коя е спал преди 1 година ? Мисля , че сама разваляш връзката ви. Вместо да се концентрираш върху своето отношуние към него , ти зорлян намесваш 3-ти лица...

  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти