Изпрати на приятелзатвори

„Преди мен е имал връзки с възрастни жени“

2690 прегледа

2 коментара

„С приятеля ми живеем заедно още от третия ден след като се запознахме. Понеже аз съм недоверчива, научих паролите му и започнах да проверявам с кого си пише и т.н. Той разбра за това и ми каза, че ако още веднъж го направя, ще се разделим, но преди два дни реших пак да вляза там и разбрах някои неща...

„Преди мен е имал връзки с възрастни жени“
Снимка: Shutterstock.com


Миналата година преди да се запознаем, той е имал връзка с две жени само за секс. Едната му е колежка, а другата е от друга фирма, но и двете са доста по-големи. Колежката му е с поне 20 години по-голяма, както и другата.

Това нормално ли е?
Като правим секс дали той не се сеща за някоя от тях или просто аз полудявам? А сме вече година заедно...“*

*Тема на tedi819 във форума

Четете още

Четете още от “Cosmo драма”

Исках секс само за една нощ
Исках секс само за една нощ

„А, сега не мога да се отлепя от него...“

Прекалено голям ли е за мен ?
Прекалено голям ли е за мен ?

Аз съм на 16 години - излизам се с мъж на 27...

Правя секс с най-добрия приятел на гаджето ми
Правя секс с най-добрия приятел на гаджето ми

„Дали да му разкажа какво става...”

2 коментара (виж)

2

от unutulmaz

публикуван на: 17.01.201318:34:55
unutulmaz

Не може ли човек да хареса качество което може да бъде притежавано както от 20, така и от 40 год. ? Хм !! Ако имаше някаква патология в случващото се изобщо нямаше да е с теб в момента ... Не разбирам защо наблягаш на годините ?! Ако ти беше правила секс с 20 години по голям ? Щеше ли да си представяш как го правиш и сега с него ? Дали нямаше да се постараеш по скоро тези отношенияя да ти вървят отколкото да се връщаш към минали неща ?!

1

от unutulmaz

публикуван на: 17.01.201318:29:05
unutulmaz

Проблема , че не го приемаш си е твои . Ако бяха - 20 щеше ли да го приемеш по леко ? Не, не се недоверчива , а неуверена ! Какво значение има с коя е спал преди 1 година ? Мисля , че сама разваляш връзката ви. Вместо да се концентрираш върху своето отношуние към него , ти зорлян намесваш 3-ти лица...

  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти