Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Правим секс само ако има огледала

 

Оценка: (0/5)

В квартирата на гаджето ми в спалнята има навсякъде огледала – по 4-те стени и тавана. Вчера ми каза че обмисля и вариант да смени леглото, защото намерил някакво ново, на коетo таблата е от огледала също.
Правим секс само ако има огледала

Той отказва да правим секс, ако не е в неговата спалня, тъй като никъде другаде нямало толкова много огледала. И ако няма огледала твърди, че нищо не е в състояние да го възбуди. Докато правим секс забелязвам, че той зяпа в огледалата не какво двамата правим, а само и единствено неговото си голо тяло. Даже в последно време ме кара да му говоря по време на секс колко бил съвършен, че е по-красив и от Аполон и други такива безсмислици.
Първо, започвам вече адски да се дразня от това тъпо представление, коетo ми разиграва всеки път по време на секс... Второ, си мисля дали той съвсем не е изперкал? Все пак не ми се вижда нормално цялото това поведение и още повече този нарцисизъм, който го е обзел.

Какво ще ме посъветвате да направя?

Споделено от: HotBodyPrincess@


Виж ощеНово в Cosmo