Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Постоянно говори за бившата си

 

Оценка: (0/5)

Постоянно говори за бившата си
 © istock

Здравейте, 

От близо половин година имам гадже, момче, което харесвах от няколко години, но той беше обвързан с друго момиче. Двамата бяха заедно близо три години и според приятелите му адски много са се обичали. Бившата му обаче замина да учи в чужбина и поради тази причина се разделиха. 

Няколко месеца по-късно той вече беше с мен и това ми е като сбъдната мечта. Прекарваме си добре заедно, хората от компанията му ме харесва... поне така изглежда на пръв поглед. 

Проблемът е, че независимо дали сме само двамата или с приятелите му, те постоянно намират начин да споменат бившата му приятелка - колко е била яка, как готино се е обличала, какъв характер имала и т.н. Той също все говори къде са били и какво са правили. 

Въпросът ми е дали пък все още не я е преживял и в крайна сметка е с мен само за убиване на номера. А дали ме лъже, че ме харесва и че иска да е с мен. Моля ви, помогнете ми, много съм объркана. Казва ми, че не поддържа никаква връзка с нея, но аз не му вярвам. 

Страхувам се, че ако тя се върне тук, той ще ме зареже и ще се върне при нея. Какво да правя?

Споделено от: iveto

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo