Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Помощ бившата е пак на линия!

 

Оценка: (5/5)

Помощ бившата е пак на линия!

Здравейте дами,
от 3 месеца излизам с мъж,който от последния месец насам отношенията ни станаха по сериозни.

Проблемът който искам да ви споделя и да помоля за съвет е, че той преди мен е имал дълга връзка с друго момиче и са живеели на семейни начала. Нещо се е случило и вече не са заедно, но не смея да го попитам за нея.

Сега той е с мен няма смисъл да развалям настроението му както и моето да го разпитвам за старата любов, но ме притеснява факта, че още контактува с нея по телефона. Не го прави пред мен, а се дръпва настрани. Знам, че 4 годишна връзка не можеш просто ей така да изтриеш някого от живота си. Но мисля си, че той не може да преодолее старата си любов. Никога не му говоря за нея, не съм такава, не искам да го нападам, нито да му напомням за нея, но той не може да я забрави!

Какво да правя дами?! Моля ви, искрено за съвет!

С него съм винаги искрена, с него съм себе си и никога не съм се сравнявала с нея, нито пък съм се опитвала да бъда като нея! Аз съм просто себе си. Зодия риби съм и това ме убива. Може би знаете, че рибите сме много чувствителни, а той е лъв.  Не си съвпадаме по знаците, но това не е проблема. Това няма значение особено, но ще бъда много благодарна, ако ми помогнете с някой съвет.

споделено от: ludata_doide


Виж още
Ново в Cosmo