Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Няма сериозни мъже вече...

 

Оценка: (5/5)

Здравейте момичета!

Преди около месец се запознах с едно страхотно момче. Срещнахме се на едно
Няма сериозни мъже вече...
парти където си говорихме почти цялата вечер, накрая ме изпрати и се прибрах. Разменихме си телефоните и се разбрахме да се чуем. Минаха два дни, аз не издържах и му се обадих. Уговорихме си среща, всичко мина супер.

Реших, че явно нещата ще се получат. Той обеща да ми се обади след като се прибере от отпуската си, която вече бил запланувал. Аз разбира се нямаше как да се стърпя да не го чуя близо две седмици, за това му писах смс и се опитах да му се обадя но безуспешно. Отговор така и не получих. След три седмици, в които нямах абсолютно никаква вест от него реших просто да се откажа.

И разбира се точно когато реших да тегля чертата и да започна на чисто - той ми писа смс, колко съжалявал и как нямал време и че искал да ми се реваншира при което аз бях като гръмната. За кое да няма време - да напише два реда на телефона си от сорта на: "Добре съм, жив съм. Ти как си?" Това ли е толкова трудно и изисква "време"? Какво да правя? Да му дам ли шанс? И от къде да знам, че пак няма да изчезне и да се покрие в миша дупка до следващият път? Или направо да го отрежа? И двамата сме на по 25 години не става дума за детски изпълнения, но подобно поведение ме озадачава наистина.

Споделено от: Leslly

 


Виж ощеНово в Cosmo