Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Нямам истински приятели

Оценка: (0/5)

Нямам истински приятели

Здравейте на всички. 

Аз съм едно 15-годишно момиче, което е изключително самотно. Причината е, че нямам приятели. Казвам това с абсолютна искреност. 

Искам да уточня, че не съм аутсайдер, както биха си помислили мнозина от вас. Имам доста хора около себе си, с които общувам, особено в училище. Излизаме заедно, забавляваме се, но цялото това "приятелство" е само привидно. 

Всички постоянно говорят зад гърба ми, подиграват ми се, одумват ме и злословят по мой адрес. Пред мен пък се правят на мои приятели. Това поведение отдавна ме е накарало да започна да се прикривам и с никого да не споделям радостите и тревогите в живота ми. 

Извън училище ситуацията е абсолютно същата. Никога не съм имала най-добра приятелка и не разбирам каква е причината за това. Не бих казала, че по нещо се различавам от останалите момичета около себе си. Нито съм по-красива или по-грозна от тях, нито съм по-богата и по-бедна, нито пък съм по-умна или по-глупава. 

Ситуацията, в която съм адски много ме потиска, чувствам се адски самотна. Не знам какво да правя. Дали пък вината не е в мен? Моля ви, помогнете ми. 

Изпратено от gerito

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmovezuni

От vezuni

04.02.2017, 14:13 ч.

Здравей мило момиче, човешките отношения са особено нещо, ти си на 15 и търсиш истински неща, истински приятели, това понятие човек го разбира много по-късно, защото за да си истински приятел е нужно време, много време,...

Виж всички коментари за "Нямам истински приятели" »