Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нямам истински приятели

 

Оценка: (0/5)

Нямам истински приятели

Здравейте на всички. 

Аз съм едно 15-годишно момиче, което е изключително самотно. Причината е, че нямам приятели. Казвам това с абсолютна искреност. 

Искам да уточня, че не съм аутсайдер, както биха си помислили мнозина от вас. Имам доста хора около себе си, с които общувам, особено в училище. Излизаме заедно, забавляваме се, но цялото това "приятелство" е само привидно. 

Всички постоянно говорят зад гърба ми, подиграват ми се, одумват ме и злословят по мой адрес. Пред мен пък се правят на мои приятели. Това поведение отдавна ме е накарало да започна да се прикривам и с никого да не споделям радостите и тревогите в живота ми. 

Извън училище ситуацията е абсолютно същата. Никога не съм имала най-добра приятелка и не разбирам каква е причината за това. Не бих казала, че по нещо се различавам от останалите момичета около себе си. Нито съм по-красива или по-грозна от тях, нито съм по-богата и по-бедна, нито пък съм по-умна или по-глупава. 

Ситуацията, в която съм адски много ме потиска, чувствам се адски самотна. Не знам какво да правя. Дали пък вината не е в мен? Моля ви, помогнете ми. 

Изпратено от gerito

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo