Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Не мога да забравя бившия си

 

Оценка: (0/5)

Не мога да забравя бившия си
 © istock

Здравейте на всички, 

От много време искам да пиша, но все не намирах смелост, най-вече, защото си мисля, че проблемите на другите що се отнася до личните отношения са далече къде-къде по-сериозни от моя. 

Както и да е, реших се! Проблемът ми е, че не мога да се отдам на нова връзка, тъй като мислите ми постоянно са насочени към последния мъж, с когото имах интимни отношения. С него бяхме заедно за сравнително кратко време, но той остави сериозна следа в мен. 

Беше по-голям от мен с 10 години (аз съм на 22 г.), беше директен и ясно ми показваше какво точно иска от отношенията ни - а именно основно секс, без да задълбаваме прекалено много, тъй като не беше сигурен, че е напълно готов да се отдаде на сериозна връзка. 

Може би именно тази откровеност и до днес ме привлича в него и не мога да намеря мъж, който поне малко до се доближава до него. В крайна сметка не издържах да имаме само подобни отношения, тъй като аз започнах да се влюбвам. Един път, след като не ми върна отговор на sms-а спрях да му пиша и приключих всичко. 

За съжаление и до днес се връщам назад в мислите си към него и не мога да се отдам на друг мъж. На моята възраст момчетата се опитват да те залъгват, въпреки че повечето искат секс. А и аз като че ли не мога да им повярвам, че искат по-сериозни отношения. 
Не знам как да го забравя и да се отпусна за нова връзка. Моля ви, дайте ми съвет. 

Изпратено от mi6lencetoooo

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo