Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Не изпитвам потребност и удоволствие от секса

 

Оценка: (5/5)

Не изпитвам потребност и  удоволствие от секса

Здравейте.
Имам нужда от съвет!
На 22 г. съм, правя секс но не изпитвам удоволствие.

Преди 3 г. го направих за пръв път, но не изпитвах удоволствие и мислех че, като за начало това е нормално. Връзката ми продължи 2 години,  но след като това със секса не се промени я прекратих. Не можех да издържам повече. Мислех че, това е заради партньора ми и че не ме привлича достатъчно.
Но явно не беше това...
На скоро започнах нова връзка и пак се получи същото... По време на любовната игра ми е добре и зпитвам възбуда, хубаво ми е,  докато не стигнем до съществената част.

Докато чакам да си сложи презерватив, на мен вече нищо не ми се прави. А ако изобщо правим нещо за мен е неприятно, некомфортно, от типа влез излез.

Иначе се навлажнявам всичко както си е както трябва. И не знам как да постъпя. Чувствам се много гадно. Харесвам момчето, но не знам как и не мога да му кажа. Ако му кажа, сигурно няма да мога да го погледна вече!
И по тази причина съм егати дървото в леглото... чудя се дали той усеща, че нещо не е наред и дали изобщо ще издържи дълго да има такава дървена приятелка?!

Споделено от: tak3car3


Виж още
Ново в Cosmo