Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-добрата ми приятелка спи с баща ми

 

Оценка: (5/5)

Най-добрата ми приятелка спи с баща ми

Аз съм на 18 години и съм последна година в езикова гимназия. Имам много голям проблем и се чудя с кого да го споделя. Отделно съм много шокирана и объркана от това, което се случва.

Оказа се, че моята най-добра приятелка спи с баща ми. Истината я научих по един отвратителен начин. Връзката им продължава по техни думи вече почти година.

Миналата седмица бях болна и 3 дни седях в апартамента на баба ми, защото е до моето училище. Така бях на 2 минути от него и не студувах по спирките на рейса. Прибрах се при баба, но се наложи да отида до нас, защото се оказа, че съм забравила един справочник по фонетика без който не се оправям и не мога да си напиша доклада.

Звънях на баща ми няколко пъти, но той не вдигна.  И тогава реших, че ще трябва да си отида до нас. Отключих и влезнах. Взех си книгата и на тръгване чух кикот от спалнята и гласа на баща ми. Почудих се какво става и реших да отворя вратата. В леглото бяха баща ми и Мария, моя съученичка и най-добра приятелка. И двамата голи, а той й слага в устата ягоди и я налива с шампанско. Тя супер щастлива и се хили като парцал.

Не мога да ви опиша какво почуствах... Исках да ги убия, но нямах сили. Избягах от нас и се върнах при баба. Баща ми звъня, но не исках да говоря с него. На другия ден склоних да се видя с него и с Мария. Признаха ми, че имат връзка от една година. Първо започнала само заради секса, но сега баща ми обмислял развод, за да се ожени за Мария. Баща ми е на 57 години. Изчаквал ние двете да завършим, да мине бала и после да съобщят за връзката си официално.

Сега си обяснявам защо на нито една екскурзия Мария не идваше, а по същото време татко винаги бе командировка. Направо ми се повръща като си помисля какво са правили по това време.

До сега не съм казала на никой. Преместих се и вече не седя с Мария на един чин. Не мога да я гледам. Преди време тя беше гадже с брат ми. И с него е спала...

Не знам какво да правя. Дали да кажа на майка ми и брат ми? Или дали първо да говоря на Мария с техните? Мислите ли, че аз съм луда и не разбирам тяхната любов, както те се опитват да ме заблудят...

споделено от: ruxy150@


Виж още
Ново в Cosmo