Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Майки ми си има няколко любовника

 

Оценка: (0/5)

Майки ми си има няколко любовника

Здравейте!
Момиче на 17 години съм и досега съм смятала, че имам перфектното семейство, доколкото това е възможно, разбира се.

Всичко започна от това,че телефонът ми се счупи и поисках на майка ми телефона,за да си направя снимка .Странното беше,че тя не ми го даде и това се повтори още 2-3 пъти. Стори ми се странно да го пази толкова,но не направих нищо... до вчера. Връщах се от басейн и в момента,в който отворих вратата,ми се стори,че майка ми затвори телефона. Няколко часа по-късно отиде навън на двора и го забрави. Знаех,че не е правилно да се меся в отношенията на родителите си и да им навлизам в личното пространство,но любопитството в мен надделя и не се сдържах. Ще ми се да бях.

Прочетох няколко смс-а,който бяха дружелюбни,но в същото време ми се сториха и не толкова дружелюбни.Едното гласеше ":* :*Обичам те....по приятелски де :* :* :*". Все едно бяха кодирани,защото мъжът,с който си пишеше,не е някой близък на семейството (дори не го познавам) за толкова близко отношение .. Прочетох и по-стари. Беше си писала с един,който и говореше за това какво са правили(и за секса, който са правили) и тя отричаше и тъкмо бях решила,че си въбразявам,и видях,че е написала "Каквото било,било,гледам напред" и той и беше отговорил "Казваше ми, че ме обичаш и че ще оставиш семейството си, за да си с мен".

В този момент светът ми се срина. Познавам майка си като друг човек, макар никога да не сме си говорили по женски, но тогава имах чувството, че въобще не я познавам. Баща ми е много добър човек. Понякога тя го обижда и той нищо не и казва,макар грубостта и. Не, че тя е лоша,просто смятам,че поведението и към него понякога е несправедливо,особенно след това,което видях. От друга страна и той заради много работа не и обръща внимание,но трябва ли заради това да ходи при други...

Не знам какво да правя. Ако кажа мога да ги разделя,пък в същото време и ме е жал за баща ми. Не мога да погледна и двамата. Нея е ясно защо, а него защото знам и не казвам. Не мога и да споделя с никого, нямам доверие, че ще си остане между мен и този някой. Много ми е тежко да го тая в себе си, а и не знам какво да направя - да мълча или да кажа.

Споделено от: berryblossom

 


Виж още
Ново в Cosmo