Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Майка му не ме харесва

 

Оценка: (0/5)

Майка му не ме харесва
 © istock

Пиша ви, защото съм отчаяна. На 17 години съм и от близо два месеца имам гадже, с което много се обичаме. Той е най-прекрасното момиче, с което съм била, държи се прекрасно с мен, уважава ме и по всякакъв начин ми показва любовта си. 

Проблемът е, че често стигаме до караници, а причината за това е майка му. Тя не ме харесва още от първия момент, в който ме видя. Бързам да уточня, че по никакъв начин не съм предизвикала това, тя просто иска гаджето ми отново да се събере с предишната си приятелка. Двете с майка му са били, а и до днес си остават много близки и тя по никакъв начин не ме приема. 

Постоянно ми прави ненужни забележки за външния вид, за поведението ми, за това какви са вижданията ми за бъдещето. И най-гадното е, че постоянно ме сравнява с бившата му, дори прави коментари пред мен. 

Това адски много ме дразни и ядосва и не спирам да го казвам на гаджето ми. Той се опитва да я оправдае и ми казва, че всичко скоро ще мине, но аз наистина не издържам. Не ми се искам да се карам с нея, защото нещата ще станат по-зле. Гаджето ми е между чука и наковалнята, майка му постоянно го врънка да се върне при бившата си. 

Не знам какво да правя, моля ви, дайте ми някакъв съвет. 

Изпратено от matilda

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo