Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Винаги имам връзка с двама

 

Оценка: (0/5)

Винаги съм била такава. Все започвам връзка с някого, винаги тя е дълга и сериозна до момента, в който се появи някой друг, известно време излизам и с двамата и след това започвам нова връзка с въпросния новопоявил се и всичко се повтаря отново и отново...
Винаги имам връзка с двама

Е, в момента пак съм в такава ситуация, но този път е по-сериозно. Със сегашното ми гадже сме заедно от 5 години. Живеем заедно, правим опити за бебе...абе нещата са си доста сериозни  Но се появи той- другият и аз отново съм в тази ситуация, отново се двоумя. Явно е, че нещо не е по реда си във връзката ми- щом обръщам внимание на друг... Гаджето ми е доста ревнив, дразнят ме доста неща в него ( вярно-дребни неща, но те все повече ще се задълбочават), той иска да отидем да живеем при родителите му когато бебето се появи, а на мен това въобще не ми се нрави...понякога дори го улавям, че не е съвсем сигурен, че иска бебе. Не знам дали всичко е само в главата ми или това са реално сериозни проблеми в една връзка. Важно е да споделя, че и друг път съм му изневерявала, което ме води на мисълта, че не е нещо временно и, че може пак да се случи, а аз не искам това.

Но толкова за гаджето ми, нека ви разкажа за другия. Той ми е колега, работим заедно и сигурно се досещате, че ще е трудно да прекратя каквото и да било с него, защото го виждам всеки ден и ще е адски трудно да ми бъде безразличен. Срещите ми с него са много приятни, говорим си за много неща, говорим си дори и за евентуалното ни бъдеще заедно, усещам, че намеренията му към мен са сериозни. Но има един голям проблем. Той също е обвързан...Не, той е повече от обвързан- той има дете от жената, с която живее. И сега съм поставена пред трудното решение не само да зарежа сегашното си гадже, с когото нещата явно са доста сериозни, но и дали ще мога да живея с вината, че малко или много аз ще съм причината новият да се раздели със семейството си. Да, нещата между тях не вървят и той така или иначе и друг път е мислил за раздяла, но до сега не го е направил.

Родителите ми, както и неговите сигурно ще са против връзката ни- ясно е защо. И другото, което прави избора ми толкова труден е... дали ще успея да се грижа за детето му? И един ден ако двамата имаме дете дали ще успея да НЕ деля двете деца.

Ще ми е трудно да зарежа гаджето си, все пак двамата имаме толкова много зад гърба си... Ще ми е трудно също да се правя на безразлична към колегата си. Друго си е, ако не го виждам, по-лесно ще ми мине. Трудна ще е и новата ми връзка, с това дете...въобще не знам как ще реагират родителите ми ако им кажа, че съм се забъркала с такъв мъж, но сигурно ще полудеят!

Общо взето каквото и решение да взема ще ми е трудно. Как да го направя по-лесно? И изобщо какво решение да взема, за да ми е поне малко по-лесно?

 

Споделено от: AkexYY


Виж ощеНово в Cosmo