Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Лесбийка ли съм?

 

Оценка: (0/5)

Аз съм ученичка последен клас, до скоро си имах гадже. Но решихме да се разделим, защото аз
Лесбийка ли съм?
настоях. Главната причина, която на него не съм казала е, че не ми харесва секса с него. Истината е, че съм имала преди това още две краткотрайни връзки с момчета и пак не бях доволна от секса.

Тези неща си ги споделям с най-добрата ми приятелка. Тя винаги ме изслушва и е много търпелива с мен. Имам обаче един проблем – от известно време като я видя, направо ми се зачестява пулса и все едно нещо ми се обръща от вътре.

Ние сме в един клас и заедно ходим на спорт. Преди няколко дни докато се къпехме аз усетих, че като я гледам се възбуждам много. Тя го забеляза и се изкикоти. После в съблекалнята ме целуна по врата и ми го облиза с език. Така не не ме е целувал никой мъж до сега. Пак се възбудих.

Не мога да престана да мисля за нея и като че ли, ми се иска и да правим секс само двете. Но тя ми предложи да си направим тройка с приятеля й. Каза че, не иска да ни дели двамата и че така е най-лесно да сме щастливи и тримата.


Също така – ако правим секс с нея и с гаджето й, тоест тройка, значи ли, че сме лесбийки и двете? Аз обаче предпочитам да го правим само аз и тя! И как да й кажа, че по ми се иска да е така и да не участва гаджето й.

Споделено от: mishetosufle68@


Виж ощеНово в Cosmo