Живях в къщата на Ада

"Обиди, бой и сексуално насилие...вече две години се будя с кошмари."

Здравейте,
когато бях на 16 години се запознах с бившия ми съпруг Петър. Прекрасен 26-годишен мъж с чувство за хумор, но и с много натрапчива ревност. Ние сме от малко село до Кърджали.

Малко след запознанството ни аз забременях. Преместих се да живея при него и родителите му. Веднага след годежа разбрах какво значи “къщата на ада”. Всекидневен бой, обиди и подигравки. Търпях това цели три години…от него, от майка му и баща му. Брат му също ми е посягал и сексуално многократно. Казвах на мъжа ми, но той не вярваше... Наложи се да правя аборт от брата, на мъжа си не казах.
Но виждайки, че тормозът се пренася и към детето ми аз не издържах и се изнесох. Последваха безброй заплахи. Принудих се и заминах за Германия, за да работя като компаньонка за да не липсва нищо на моето дете. Сега вече две години съм тък. Живея само с  до детето си. Сега съм продавачка в магазин и за пръв път ми е малко по-спокойно.

Но въпреки това не мога да спя нормално, будя се всяко нощ с кошмари. И много ме е страх, че Петър ще ме намери и ме убие и детето също. Аз нямам родители и на никой не съм казала къде живея в момента.

Толкова съм отвартена от мъжете, че не искам да погледна мъж въобще, нося халка, за да не ме закача никой.

Мислите ли, че той има шанс да ме открие и трябва ли да потурся някаква помощ от немските власти?

Споделено от: Carrie83