„Как да си го върна?“

„Вече почти 7 месеца сме разделени, но още го обичам...“

„Имахме връзка една година. През това време се разделяхме 3 пъти и то все заради незначителни неща, но после отношенията ни се оправиха. Той започна работа, но не му платиха и напусна. И откакто напусна работа, проблемите започнаха отново, започна да се сърди за всякакви дреболии и все аз му бях виновна. Обичах го и преглъщах това.

© Shutterstock.com, „Как да си го върна?“

Един ден, докато бяхме на кафе с един негов приятел, започна да говори пред него какъв е баща ми. Баща ми наистина е ужасен, но не беше нужно всички да ни слушат. На следващия ден разбрах, че си е писал с едно момиче във Facebook колко е самотен. Момичето му беше писало, че не иска да й пише повече. Това не се случваше за първи път. Реших, че ми изневерява и се скарахме много лошо. На мен й без това ми се беше събрало много, тъй като баба ми беше в болница, после майка ми, и накрая баба си счупи ръката - изпуснах си нервите. Разделихме се, но той каза, че аз съм тази, която не иска да е с него, а в същото време ми каза, ако си тръгна, да не се връщам и да не му се обаждам.

Малко или много обвинявам и баща ми, защото той през цялото време беше против тази връзка. Дори се криехме от него. Когато се разделихме, бях много зле. После го виждах няколко пъти, дори един негов приятел ме беше поканил при тях, но аз реших да се правя на горда! 3 месеца след като се разделихме, той си намери нова приятелка. Като ги видях заедно, светът ми се срина, тъй като имах тайна надежда, че ще ме потърси.

Вече почти 7 месеца сме разделени, но още го обичам. Какво да направя,за да си го върна? Търсих го, дори му пращах sms-и, но нямаше никакъв ефект. През цялото това време не съм имала общо с никой друг...“

- Евелина via e-mail