Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да се отърва от него?

 

Оценка: (0/5)

Здравейте!
Как да се отърва от него?

За разлика от повечето теми свързани с това как да привлечем или задържим мъж, аз имам проблем как да разкарам мъж!!!!

Когато имаме мъж, който настойчиво отказва да ни пусне. Не сме имали връзка бяхме просто приятели, но той си втълпи че задължително трябва да станем нещо повече. Което започва поне мен мъничко да ме притеснява понеже аз му казах, че не искам нищо повече освен приятелство. За жалост той се оказа много настойчив и дори агресивен на моменти. Избягвам да се виждам с него, а приятелката ми която ни запозна и забърка в тая каша с цялата си наглост обвинява мен, за това че не съм искала да имам нещо общо с това куку. Тя искала да се вижда и с двама ни?!?  Ако можело да сме ЗАЕДНО?!? Нашите простотии не я били интересували.

Оказа се толкова побъркан, че беше решил да идва при мен (живея в друга държава) и направо настръхнах. Реших да си сменя телефона, да го блокирам в скайп, но глупавата ми приятелка не искала да се караме, щото тя щяла да го загуби като приятел?!?

Споделено то: valentina91


Виж ощеНово в Cosmo