Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Изневерявам му с жена

 

Оценка: (5/5)

Имам гадже от 4 години, живеем заедно. Във връзката ни всичко е наред, той е
Изневерявам му с жена
прекрасен. Но oт известно време усещах, че ни липсва страстта. Особено като правим секс не е както беше преди.

Моя колежка от известно време се държеше доста фамилиарно с мен, та дори подозрително. Излязохме една вечер след като ни свърши смяната, пийнахме малко повече и започнахме да се натискаме в един нощен клуб. Уж го направихме за майтап. Но на излизане, когато аз се качих в таксито, тя ме целуна, но с език. Аз да си призная й отвърнах. На сутринта се сетих какво съм направила, но го отдадох на това, че бяхме пийнали доста.

В работата колежката започна буквално да ме ухажва като мъж – то цветя, то бонбони, то комплименти. И така започна нашата връзка. Аз започнах системно след работа, особено след първа смяна(защото е по-лесно да се измъкна) да ходя в тях и да правим секс.
Никога до сега не бях го правила с жена. Много ми харесва, дори повече отколкото с мъже. А аз съм била с доста гаджета от мъжки пол.

Кажете ми какво да правя – дали да кажа на гаджето си? Той много ще се побърка от болка, защото е лудо влюбен в мен. Вчера даже ми говореше, че иска да имаме вече деца. То и това ме провокира да пиша за проблема си.
От друга страна не ми се иска да зарязвам секс забавленията с колежката. Това ме зарежда с много енергия...
И ме притеснява и друго – дали съм станала вече лесбийка?

 

Споделено от: terry82@


Виж ощеНово в Cosmo