Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Излизам с един, но обичам друг

 

Оценка: (0/5)

Наистина не знам как може да съм толкова объркана и да не знам какво да правя. Имам нужда от съвет от някой страничен човек, който ще гледа по - реално на нещата.

Излизам с един, но обичам друг

След първото ми нараняване в мен се загнезди един страх. Не можех да се влюбя в перфектните момчета, за които всяка жена мечтае и т.н. Докато не го срещнах. Беше същия като мен, но в същото време толкова непредсказуем и загадъчен. Явно точно това ме привлече. Никога не се бях влюбвала толкова силно. Не можех да се контролирам, не знаех какво правя, когато е около мен.

Мога да говоря безкрайно много за чувствата ми към него, но нека се върна в реалността. По - нагоре когато казах, че е като мен имах предвид малко затворен в себе си, не се доверява лесно и винаги мисли какво прави. Явно все пак съм успяла да го предразположа по някакъв начин и той ясно ми показа намеренията си, но онзи мой страх се надигна в мен и ме спря. Беше ме страх, че ще си замине (в буквалния смисъл, извън България). Беше ме страх, че след това отново ще страдам, че няма да мога да събера себе си след него и отново ще последва един дълъг период на равнодушие към всичко и всички. Замина. Когато го видях, усетих, че това е последният път, в който го виждам.

 

Не съм чула и дума от него от около 3 месеца и все пак чувството в мен още е живо. С течение на обстоятелствата (и с помощта на моя приятелка) започнах да излизам с едно момче. Много е мил, държи се с мен като с принцеса и всеки ден рисува усмивка на лицето ми. Но защо не мога да спра да мисля за човек, когото не съм виждала от 3 месеца?!

 

Какво да правя? Да опитам ли все пак с новото момче, надявайки се, че с времето чувствата ми към другия ще умрат, или да не си играя с него щом съм толкова несигурна.

 

Споделено на cosmopolita.bg от madlenb


Виж ощеНово в Cosmo