Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

„Искам да бъда с него“

 

Оценка: (5/5)

„Запознах се с това момче там, където работех през лятото. Започнахме да излизаме, той открито показваше, че ме харесва и иска да сме заедно, но аз си имах приятел и в началото не му обръщах кой знае какво внимание.

„Искам да бъда с него“
„Искам да бъда с него“ © Shutterstock.com

С времето започнахме да ставаме все по-близки. Той беше окей с това, че си имам приятел, пък и аз знаех, че той има приятелка, въпреки че никога не е ставало дума за нея. Той се държеше с мен както никой досега, момчето-мечта. Разбрах, че съм влюбена. С приятеля ми отношенията охладняха и се разделихме. Продължих да бъда с другото момче, всичко беше розово. Тогава започнах да разбирам, че онази незначителна приятелка не е толкова незначителна. Оказа се, че той е заедно с нея от няколко години, тя не беше при него, защото учеше в друг град, но все пак я имаше. И въпреки че той е постоянно с мен, официално тя беше в сърцето му.

Реших да видя как ще продължат нещата. Сега сме заедно, аз с всеки ден се влюбвам все повече. Когато се опитам да разбера какво чувства той, винаги получавам смесени сигнали. На няколко пъти ми намеква, че ме обича, и винаги прави тези малки жестове, знае номера ми наизуст, винаги ме прегръща и целува, когато види, че не съм в настроение, но също така има тяхна снимка за фон на телефона си, и когато се скарат, въпреки че пред мен го прикрива, се вижда, че му е гадно и поства тъжни песни и статуси във Facebook.

Не знам вече какво да правя, искам да бъда с него, но знам, че той едва ли би я оставил и ме е страх да го попитам, защото знам какъв ще бъде отговорът, а вече не издържам. Преди никога не бих се примирила с такова положение и не знам как може толкова да ме е омаял.

Какво да правя?“

- Дафина via e-mail


Виж ощеНово в Cosmo