Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хванах гаджето си с моя вибратор

 

Оценка: (0/5)

Как започна мистерията с моята секс играчка? Забелязах, че вибратора ми, често пъти е на различно място от това, на което аз го оставям. Стана ми много чудно какво се случва.
Хванах гаджето си с моя вибратор

В нощното шкафче обикновено си държи неща и гаджето ми. Попитах го, дали има идея защо вибратора ми е все на различно място. Той ми каза, че си въобразявам и че супер започвам да го дразня с моята подреденост.

Преди три дни му писах смс, че ще закъснея от работа, защото имахме проблем в офиса. Прибрах се обаче, по-рано от очакваното и още от коридора чух яко пъшкане... бях сигурна, че е с друга жена и рязко нахлух в спалнята ни. А там какво да видя – приятеля ми се задоволяваше анално с моя вибратор...
Незнам какво да си мисля за него. Явно го е правел от месеци! Винаги  ми е казвал как мрази мъже, които са гей и как може мъже въобще да искат анален секс. Дигнах му страшен скандал! Сега съм му поставила ултиматум – или аз или вибратора!

Мислите ли, че съм била твърде рязка и има ли вариант той да предпочете вибратора  пред мен?

Споделено от: Kirsh Kiss_99


Виж ощеНово в Cosmo