Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гаджето ми ме гони от общата ни квартира

 

Оценка: (4/5)

Гаджето ми ме гони от общата ни квартира

Здравейте момичета!

Пиша ви със следния проблем. От две години имам сериозна връзка с мъж (или поне така си мислех до скоро). Преди около 6 месеца той ми сервира новината, че вече не ме обичал и ще е по-добре да се изнеса.

Преживях го много тежко, защото по принцип нямам кой знае какъв късмет в любовта и това се оказа поредното разочарование (за първи път заживявах под един покрив с мъж и реших, че едва ли не ще е до живот. Ха колко съм наивна!).


Както и да е - успях да събера гордостта си (или това което е останало от нея) и се хванах да си търся квартира. Неуморно и непрестанно. Той сякаш го прие на майтап, твърдеше че никога няма да се изнеса но когато започнах да ходя на огледи и да се срещам с хазяи, като че ли усмивката му замръзна.

След като разбра, че съм много сериозна в намерението си да се изнасям и сигурния платец на наема ще се махне се започна пак с умилкването и подмазването колко ме обичал и как не искал да се изнасям. Попитах го как така за няколко месеца си е променил мнението и е решил, че пак ме обича? После започна да се извърта, че май е добре да се изнеса, но да сме си останели гаджета?! След това запя друга песен, че и аз като всичките му бивши съм била луда (червена лампа, която игнорирах в началото на връзката ни - всички бивши са луди, само той е перфектен).Вече и аз станах луда.

Всички мои приятелки са се активизирали да ми търсят също квартира просто защото под такъв стрес не се издържа да се живее.

Постъпвам ли правилно или ако остана ще му позволя отново да ме разиграва и да се възползва от мен?

Споделено от: dessy888

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo