Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Девствена на 32 години

 

Оценка: (5/5)

Девствена на 32 години

Здравейте,

от известно време  се срещам с мой колега. Той се държи много мило с мен и мисля, че това е моя човек, както се казва.

До сега сме се натискали по разни заведения и нощни клубове, но не сме правили секс. И то защото аз все се дърпам и си измислям разни извинения, които обаче вече започват да звучат доста тъпо. Проблемът е, че аз съм девствена. На 32 години съм и това е меко казано смешно и нелепо, но това е самата истина. Не знам как той ще реагира и си мисля, че като разбере ще реши, че или съм луда или и аз не знам какво... и според мен, ще ме зареже веднага. Точно от това много ме е страх.

Преди 7 години имах гадже и правихме секс 4 пъти, накрая той ме заряза заради моя близка приятелка. Аз бях много депресирана и отчаяна. Напих се на един тийм билдинг и си легнах с първия колега, който ми попадна. Почнахме да правим секс и мен ужасно ме заболя – не му позволих да продължим. На другия ден все още изпитвах дискомфорт и отидох на лекар.

Лекарят ми потвърди, че съм девствена. Аз му казах, че преди това съм правила секс с друг партньор и той каза, че има случаи, при които е възможно да се получи такова нещо.

От тогава супер се депресирах и не съм имала гадже... Това ми стана някакъв комплекс.

Много ще съм благодарна, ако някой от вас ми каже как точно да разкажа всичко това на новото си гадже. Много ме е срам от тази история и се страхувам, че новия ми приятел ще се отврати от мен.

Споделено от: laletofeni@


Виж още
Ново в Cosmo