Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да му призная ли чувствата си?

 

Оценка: (0/5)

Да му призная ли чувствата си?

Здравейте, имам нужда от помощ!

През лятото чрез работата се запознах с едно момче. Станахме приятели. Почнахме да си пишем и чуваме по телефона. Започнахме и да излизаме често. Проблемът е там, че се влюбих в него. Не зная дали изпитва същото към мен. Казвал ми е няколко пъти, че мога да му имам доверие и че мога да му казвам всичко, но той ми нямал доверие... това се дължи на бившата му...

Но преди месец и нещо му бях казала, че може да разчита за всичко на мен. На следващия ден говорихме и той ме попита дали има нещо, което не знае (дали имам чувства към него) и аз... отрекох. Пита ме дали съм сигурна и аз казах да, сигурна съм. И той добре... Сторило му се, че нещата криввали в определна посока, а не искал да става така, защото може би/вероятно е възможно да замине да живее в друг град и сме щели да имаме проблеми с разстоянието и т. н. После за известно време спряхме да говорим. На 8-ми март малко след полунощ бе писал едно доста дълго съобщение, в което си личеше, че съм го наранила с нещо.

Сутринта след като го видях се извинявах с часове(попринцип никога на никого не се извинявам за нищо...) и след като го е видял (ако изобщо го е прочел цялото) ми писа след половин час да съм на спирката до нас и неохотно се съгласих мислейки си , че идва да ми каже, че повече не трябва да се виждаме. Пристигна с букет и ми каза, след като го попитах, че бил имал традиция да подарява на този ден цвете дори и да е на продавачката.... Бях изумена.

След като се посъвзех малко му благодарих за прекрасния букет и след това почнахме да се чуваме. Нозащо си направи труд да дойде от другия край на града рискувайки да изтърве последния автобус? Защо си направи труда? Заблуждавам ли се? Разбрах, че лятото ще работи на курорт има и осигурена квартира Попринцип и аз се чудех да отивам на същото място но не зная дали все още има места. Това означава ако между временно не се премести да живее в друг град, че няма да го виждам 3 месеца може би.

Да му призная ли? Не зная какво да правя...

споделено от: Sasha606


Виж още
Ново в Cosmo