Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бременна съм, а той изчезна

 

Оценка: (5/5)

Бременна съм, а той изчезна

Бих искала да споделя проблема си.
Преди 3 месеца напуснах работа по молба на мъж в който се влюбих. Искаше да живеем заедно. Луда работа. Без дори да ме е виждал гола дето се вика, станахме двойка. Той е румънец и живее и работи тук. Живеем си ние, забавно ни е, разбираме се чудесно. Привързах ме се един към друг.

Прояви желание да познава семейството ми. Но когато го няма общо взето прекарвам дните си у дома. Той смята ,че трябва да съм мила и добра. И да го чакам.

Тук започнаха проблемите. Ревност, макар и да се опитва да се сдържа. Подмятания, че ще го заменя за друг ,иска да комуникирам само с него, хората който работят за него, майка ми и една приятелка която той одобри. Да прекратя всички контакти и да се замисля какво искам да правя.
Невероятен мъж, успял и интелигентен. Сексът е повече от страхотен. Зодия Стрелец.


Тук идва интересното. Той постоянно изчезва. Сега има доста сериозни проблеми в работата и от 2 седмици и някъде. Никога не казва къде е и кога ще си дойде. Пък и да каже ..,я го изпълни я не.


А аз съм бременна във втори месец .
Реакцията му беше : "Вземи решение. Дали е нормално всичко? Абе не си ли малка за дете? (имаме само четири години разлика ) Ама иди пак на лекар, не знам." При положение, че няколко пъти му казах да започна хапчетата. Прави си секс като за бебе, а сега е като парализиран и дума не обелва по въпроса.


Аз си стоя у дома с кучето ,което ми купи да не съм сама , депресирам се и ето ,че сега съм тук занимаваща Ви с проблемите си.
Знам,че ме обича, но се чувствам сама. Тази негова работа е като любовница ...

Искам бебето ,но се страхувам от това какво ще се случи между нас на по-късен етап.Той също няма все още дете и смятате ли, че шока ще отмине и всичко ще си дойде на мястото?

Споделено от:jane4444


Виж още
Ново в Cosmo