Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бившето гадже на мой приятел ме тормози

 

Оценка: (0/5)

Бившето гадже на мой приятел ме тормози
 © istock

Здравейте на всички. 

За щастие нямам любовен проблем, но за сметка на това пак имам нужда от помощта ви. 

От няколко години съм много близка с едно момче. Двамата никога не сме били гаджета и не сме имали никакви по-интимни отношения, връзката ни е била чисто приятелска. Самата аз съм обвързана от доста време, двамата с гаджето ми се познават много добре и той няма против отношенията ни. 

Проблем имаме обаче с бившето гадже на момчето, което ми е приятел. Въпреки че и тя беше наясно с отношенията ни и факта, че нито преди, нито сега сме имали нещо по-интимно, откакто са се разделили тя не спира да ме тормози. Постоянно ми пише обидни коментари във фейсбук и не спира да ме обвинява, че именно аз съм ги разделила. Нещо, което искам да подчертая, изобщо не е истина. 

Блокирах я във фейсбук, но тя не спира да си прави нови фалшиви профили и да ме кани за приятелка. Случвало ми се е да не се усетя и да я добавя и с това започва новата серия обиди. Причаквала ме е пред дома ми и е вдигала страшни панаири пред съседите ми. 

И моят приятел, и нейният бивш се опитаха да я вразумят, но тя не приема и продължава да ми налага психически тормоз. Пише на общите ни познати, обижда ме пред тях, говори им лъжи за мен и т.н. 
Направо не знам какво да правя. Ако някой от вас е попадал в подобна ситуация, моля да ми помогне, защото ще полудея вече. 

Изпратено от shoshonata22

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo