Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бившата жена на брат ми е бременна от гаджето ми

 

Оценка: (5/5)

С гаджето ми сме заедно от 5 години. Винаги сме се разбирали супер добре. Преди 3 месеца се сгодихме и определихме, че ще се оженим първите месеци на 2014г.
Бившата жена на брат ми е бременна от гаджето ми

На 8 декември винаги ходим да празнуваме с наши приятели, въпреки че, отдавна не сме студенти.

И така миналата година на празника всички се бяхме понапили малко повече. Бяхме взели с нас и бившата жена на брат ми.  Аз бях прекалила доста с виното и си легнах рано. Гаджето ми обаче остана. Тогава именно е преспал с Румяна (бившата жена на брат ми).

Преди няколко дни тя дойде у нас. И каза, че е бременна. С гаджето ми изпаднахме в шок. Той  дори не помнеше, че са правили секс.

Аз обаче го обичам супер много и му простих. И искам да се оженим. На Румяна  малко се сърдя  - но пък тя си пострада много от брат ми. Той винаги е бил бисексуален и накрая гейя в него надделя и те се разведоха. Тя все още го приема много тежко.

 

Има обаче в мен и гаджето ми едно съмнение – според вас възможно ли е Руми да не е спала с гаджето ми, а с някой друг. Защото как пък той въобще няма да си спомня? А и се дразни, че той вместо да се съсредоточи върху подготовката на сватбата все ми говори за бременността на Румяна...

Споделено от: dianagikov11@


Виж ощеНово в Cosmo