Изпрати на приятелзатвори

Aз и най-добрата ми приятелка искаме един и същ мъж

3357 прегледа

5 коментара

Съвсем на скоро се запознах с другата компания на най-добрата ми приятелка.  Половината от тях са момчета. Излязохме няколко пъти и азбира се, те започнаха да разпитват за мен.


Но само един привлече моето внимание.  Ужасно сладък и е точно моето виждане за "идеалният". Но неговия братовчед е бившо гадже на приятелката ми, което си е малко проблем.
"Идеалът ми" ми  каза, че ме харесва много и иска да се опознаем. Днес бяхме заедно и си говорихме много и той се държа супер с мен. Но разбрах, че след като съм  си тръгнала приятелката ми и той са се прегръщали, тя е седяла в него, държали са се за ръце, натискали   са се и т.н. Тоест оказва се, че и двете сме влюбени в едно и също момче.

Нямах представа, че приятелката ми има симпатии към него. От къде мога да знам ? Тя постоянно плачеше за бившия си и даже и преди два дни тя пак рева за бившия .

Искам съвет:  Да го оставя ли или да се боря за него? Наистина искам връзка, тъй като от много време насам бях сама.  А и  всички ме убеждават, че той е много добро момче, но приятелката ми каза да не му обръщам внимание и да не излизам с него.
 Искам да съм щастлива, но не мога да го причиня на най-добрата ми приятелка, която на всичкото отгоре ме запозна с него.

 

Споделено от: misxa

Четете още

Четете още от “Cosmo драма”

Влюбена съм в преподавателя ми
Влюбена съм в преподавателя ми

"Искам да му го призная, но си имам и приятел!"

Maйка ми се оказа лесбийка
Maйка ми се оказа лесбийка

"Заряза баща ми заради жена..."

Искам да съм с двамата
Искам да съм с двамата

"Имам стабилна връзка, но искам и колегата си..."

5 коментара (виж)

5

от smurfieta1926

публикуван на: 08.10.201319:13:30
smurfieta1926

То май и приятелката ти не знае какво иска, щом на единия ден реве за един, а на другия вече си е харесала друг.. Според мен и обясни как стоят нещата, че го харесваш и искаш да си с него, ако ти е истинска приятелка ще те разбере!! Историята ти иначе ми е до болка позната, знам как се чувстваш, за това те съветвам да говориш с нея и да и кажеш, защото рано или късно ще разбере, мисля , че е по - добре да го разбере от теб.

4

от AmoreMiio

публикуван на: 21.05.201319:48:50
AmoreMiio

Обмисли нещата добре. Виж как стоят нещата помежду им, защото реално ако са се натискали и има нещо повече от приятелство помежду им, изобщо няма да ми звучи като свястно момче, каквото го изкарваш. Инак, ако той има симпатии към теб - приятелката ти просто трябва да прояви разбиране и това е.

3

от misxa

публикуван на: 14.05.201320:22:29
misxa

Под натискане, исках да напиша, че приятелката ми му се е натискала. На другия ден, ми писа колко съм красива и т.н., пак се видяхме ( бях с приятелката ми) и той не обърна внимание на нея, на мене може да се каже, но малко. Не, наистина е много добро момче, но все още е дете и не знае какво иска...

2

от unutulmaz

публикуван на: 14.05.201318:26:29
unutulmaz

Добро момче ? А сваля две приятелки? Доста объркана представо имаш що е то добро момче!!!

1

от Galia1976

публикуван на: 13.05.201313:46:09
Galia1976

Spored men ne e chak tolkova svesten, ako na teb ti kazva, che iska da se opoznaete, a v syshtoto vreme se natiska s priqtelkata ti. Osven tova ne si struva edno momche da stane povod za skarvane s nai- dobrata ti priqtelka, osobeno ako mejdu tqh naistina ima neshto poveche ot prosto natiskane.

  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти