Изпрати на приятелзатвори

Aз и най-добрата ми приятелка искаме един и същ мъж

3292 прегледа

5 коментара

Съвсем на скоро се запознах с другата компания на най-добрата ми приятелка.  Половината от тях са момчета. Излязохме няколко пъти и азбира се, те започнаха да разпитват за мен.


Но само един привлече моето внимание.  Ужасно сладък и е точно моето виждане за "идеалният". Но неговия братовчед е бившо гадже на приятелката ми, което си е малко проблем.
"Идеалът ми" ми  каза, че ме харесва много и иска да се опознаем. Днес бяхме заедно и си говорихме много и той се държа супер с мен. Но разбрах, че след като съм  си тръгнала приятелката ми и той са се прегръщали, тя е седяла в него, държали са се за ръце, натискали   са се и т.н. Тоест оказва се, че и двете сме влюбени в едно и също момче.

Нямах представа, че приятелката ми има симпатии към него. От къде мога да знам ? Тя постоянно плачеше за бившия си и даже и преди два дни тя пак рева за бившия .

Искам съвет:  Да го оставя ли или да се боря за него? Наистина искам връзка, тъй като от много време насам бях сама.  А и  всички ме убеждават, че той е много добро момче, но приятелката ми каза да не му обръщам внимание и да не излизам с него.
 Искам да съм щастлива, но не мога да го причиня на най-добрата ми приятелка, която на всичкото отгоре ме запозна с него.

 

Споделено от: misxa

Четете още

Четете още от “Cosmo драма”

Исках секс само за една нощ
Исках секс само за една нощ

„А, сега не мога да се отлепя от него...“

Прекалено голям ли е за мен ?
Прекалено голям ли е за мен ?

Аз съм на 16 години - излизам се с мъж на 27...

Правя секс с най-добрия приятел на гаджето ми
Правя секс с най-добрия приятел на гаджето ми

„Дали да му разкажа какво става...”

5 коментара (виж)

5

от smurfieta1926

публикуван на: 08.10.201319:13:30
smurfieta1926

То май и приятелката ти не знае какво иска, щом на единия ден реве за един, а на другия вече си е харесала друг.. Според мен и обясни как стоят нещата, че го харесваш и искаш да си с него, ако ти е истинска приятелка ще те разбере!! Историята ти иначе ми е до болка позната, знам как се чувстваш, за това те съветвам да говориш с нея и да и кажеш, защото рано или късно ще разбере, мисля , че е по - добре да го разбере от теб.

4

от AmoreMiio

публикуван на: 21.05.201319:48:50
AmoreMiio

Обмисли нещата добре. Виж как стоят нещата помежду им, защото реално ако са се натискали и има нещо повече от приятелство помежду им, изобщо няма да ми звучи като свястно момче, каквото го изкарваш. Инак, ако той има симпатии към теб - приятелката ти просто трябва да прояви разбиране и това е.

3

от misxa

публикуван на: 14.05.201320:22:29
misxa

Под натискане, исках да напиша, че приятелката ми му се е натискала. На другия ден, ми писа колко съм красива и т.н., пак се видяхме ( бях с приятелката ми) и той не обърна внимание на нея, на мене може да се каже, но малко. Не, наистина е много добро момче, но все още е дете и не знае какво иска...

2

от unutulmaz

публикуван на: 14.05.201318:26:29
unutulmaz

Добро момче ? А сваля две приятелки? Доста объркана представо имаш що е то добро момче!!!

1

от Galia1976

публикуван на: 13.05.201313:46:09
Galia1976

Spored men ne e chak tolkova svesten, ako na teb ti kazva, che iska da se opoznaete, a v syshtoto vreme se natiska s priqtelkata ti. Osven tova ne si struva edno momche da stane povod za skarvane s nai- dobrata ti priqtelka, osobeno ako mejdu tqh naistina ima neshto poveche ot prosto natiskane.

  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти