Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Aз и най-добрата ми приятелка искаме един и същ мъж

 

Оценка: (0/5)

Съвсем на скоро се запознах с другата компания на най-добрата ми приятелка.  Половината от тях са момчета. Излязохме няколко пъти и азбира се, те започнаха да разпитват за мен.

Aз и най-добрата ми приятелка искаме един и същ мъж


Но само един привлече моето внимание.  Ужасно сладък и е точно моето виждане за "идеалният". Но неговия братовчед е бившо гадже на приятелката ми, което си е малко проблем.
"Идеалът ми" ми  каза, че ме харесва много и иска да се опознаем. Днес бяхме заедно и си говорихме много и той се държа супер с мен. Но разбрах, че след като съм  си тръгнала приятелката ми и той са се прегръщали, тя е седяла в него, държали са се за ръце, натискали   са се и т.н. Тоест оказва се, че и двете сме влюбени в едно и също момче.

Нямах представа, че приятелката ми има симпатии към него. От къде мога да знам ? Тя постоянно плачеше за бившия си и даже и преди два дни тя пак рева за бившия .

Искам съвет:  Да го оставя ли или да се боря за него? Наистина искам връзка, тъй като от много време насам бях сама.  А и  всички ме убеждават, че той е много добро момче, но приятелката ми каза да не му обръщам внимание и да не излизам с него.
 Искам да съм щастлива, но не мога да го причиня на най-добрата ми приятелка, която на всичкото отгоре ме запозна с него.

 

Споделено от: misxa


Виж ощеНово в Cosmo