Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

17 години семеен тормоз с побой и обиди

 

Оценка: (0/5)

17 години семеен тормоз с побой и обиди

Нещата при мен се стекоха много объркано, бях подложена 17 години на семеен тормоз. Един ден реших да избягам и нямаше къде да отида, и приятелят ми ми подаде ръка и ме прие в дома си при родителите му.

Вече навърших пълнолетие, с приятеля ми нещата вървяха много добре, докато не започнаха да стават скандали. Караме се за какви ли не неща, по принцип и двамата сме много добри хора, но от друга страна много избухливи.
Тези 17 години тормоз ми омръзнаха и не желая да се връщат в новият ми живот с приятеля ми.

Семейните тормози бяха главно заради баща ми. Пие супер много алкохол започваше да ни обижда мен и майка ми, да ни удря, когато сме имали гости да ни обижда пред тях, забраняваше на майка ми да помага на първата си дъщеря и на мен ми писна и реших да избягам и тогава приятелят ми ми предложи дома си.. Започнахме да се караме заради характерите и на двама ни.

Аз след всички семейни скандали съм изнервена и по този начин натварвам и него, и най-малкото нещо което ме изнерви избухваам. Опитах се да променя малко тази част от характера си, но не се получава.. Нито с мен нито с него.


Опитах се да променя част от характера си, но не се получава.. Кавгите продължават. Истината е, че не можем да се разделим.. Опитахме, не се получи, събрахме се отново. Моля ви, помогнете ми да намерим баланса помежду ни и да спрем кавгите и да сме както в началото на връзката ни.

Споделено от: promnight


Виж още
Ново в Cosmo