Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какъв е характерът ти според чантата, която носиш

 

Оценка: (5/5)

 
 

Изборът на дамска чанта разкрива много за същността ти!

Какъв е характерът ти според чантата, която носиш

Независимо дали си с гигантска чанта, раница или през рамо, моделът разкрива голяма част от твоя характер.За много жени чантата е абсолютно задължителна и са зависими от нея, но има и такива, които се чувстват свободни и не я носят всеки ден.

1. Нестандартна чанта

Ти носиш живота си в тази чанта. Тя може да е XXL, с необикновена форма, с нестандартен принт, ефектни детайли... Но винаги е супер важен аксесоар за теб. Обичаш да експериментираш не само с визията, а и във всеки друг аспект от живота. Скуката за теб е нещо непознато и смело посрещаш предизвикателствата на деня. 

Чанти Folli Follie
Чанти Folli Follie

2. С правилна форма и класически цветове

Ти си човек, който трябва да държи всичко под контрол. Не обичаш изненадите и предпочиташ да си подготвена за всякакви ситуации. Съдържанието на чантата е перфектно подредено във всички джобове и отделения (със сигурност имаш мини парфюм и червило). 

Чанти Folli Follie
Чанти Folli Follie

3. Раница

Определено дамската чанта не е направена за теб, ти си твърде авантюристична и всеки трябва да знае това! Ти си офроуд човек и живееш винаги на макс. Всичко, което искаш е ефективност и комфорт, а какво по-добро решение от раницата? Тя може да побере лаптопа ти, храна, дори някоя резервна дреха! Твоят ангажиран живот и раницата са напълно съвместими. Никога не се знае кога ще ти потрябва чадър, ето защо винаги го носиш с теб! Ако някога се окажеш изгубена в средата на нищото, ще може да оцелееш няколко дни със съдържанието на чантата си!

Раници Folli Follie
Раници Folli Follie

4. Избираш малка чанта с дълга дръжка

За теб чантата е, за да побира най-необходимото, да не ти пречи, за да се наслаждаваш на всеки миг. Не трябвая да я усещаш като товар с излишни неща в нея. Портфейл, кърпички, ключове и мобилен телефон - това е всичко, от което имаш нужда. А ако случайно ти потрябва нещо, което нямаш в нея, без паника веднага намираш решение! Ти си силен и независим човек.

Чанти Folli Follie
Чанти Folli Follie

Чантите Folli Follie ще намериш в магазините Folli Follie, Paradise Center, Serdika Center и Sofia Ring Mall.


Виж ощеНово в Cosmo