Септември 2014

Никол Шерцингер: "Никой не може да ме сломи" 100-те СЕКС приключения, които да преживееш задължително (колко си задраскала?) Най-доброто, което може да ти каже приятелка, в труден момент

 

 

„Беше ме срам… но сега се обичам“

Никол Шерцингер ни се разкрива както никога преди: от динамичната си връзка до борбата с хранително разстройство, което почти е погълнало младините й. И ни кара да я обичаме още повече.

За последно видях Никол Шерцингер миналия декември. Тогава тя интерпретира This Little Light Of Mine в памет на Нелсън Мандела по време на церемонията на наградите Cosmopolitan Ultimate Women в Лондон. Класическа Шерци? Абсолютно. Никой обаче не знае, че минути по-рано тя седеше до мен, обляна в сълзи, след като току-що бе чула новината за смъртта на Мандела. Истинска Шерци? Да! Защото 36-годишната Никол, по собствените й думи е „супер предизвикателна“ пред камерата, но дълбоко в себе си е като всички нас – чувствителна, грижовна и малко срамежлива. „Справям се със стеснителността си като мисля повече за другите, отколкото за себе си. Така направих и в X Factor– когато става въпрос за превъплъщения, мога да бъда сладка и забавна. Всяка роля ми е като дете. Когато не съм на сцената изобщо не съм толкова уверена и пренавита“, признава тя.

Пред*****секс

Сексът получава цялата слава, но това, което го предшества, трябва да бъде също толкова разпалващо, колкото и основното събитие. Легендарният секс започва с големите очаквания – така че не чакай, а започвай!

Нека предиграта да продължи един цял ден с тези секси (и гениални) съвети как да се възбудиш... отново... и отново.

Демонстрирай му колко добре умееш да изпращаш сексемеси

Разврати любимите си емотикони (и представите на приятеля си), без да използваш нито една дума. Премини плавно от обикновен сексемес на сексемотикони, като използваш по гениален начин картинките, за да му го вдигнеш.

например -.... секс в душа след работа

.....някой ще получи винтидж ръчно удоволствие!

Подсказка: Личицето усмивка, когато се използва като лице по време оргазъм, няма как да не е смешно.

Покани официално пениса му. Тази вечер всичко е игра и никаква работа...

 

Преживяваш ли СЕКС СДНПН (СТРАХ ДА НЕ ПРОПУСНЕШ НЕЩО)  

Ще се омъжвам това лято и трябва да призная нещо. Заигравам се. Не, не чакай.Не ме съди! Не съм изневерила на половинката си, но съм съгрешила в това, че разглеждам сайтовете за запознанства. Която и да е събота вечер можеш да ме откриеш да разглеждам списък с необвързаните мъже от моя район, като пръстите ми хвърчат наляво и надясно, сякаш приложението за запознанства е моята собствена Покемон колекция. Напълно пристрастена съм.

Това легло не е виждало екшън от седмица. #EpicFail

Наричам го СЕКС СДНПНили СДНПС(СТРАХ ДА НЕ ПРОПУСНЕШ СЕКС)

Някои имена са променени, за да се предпазят жертвите на СОПП и техните обични.

-Този мъже беше мноого космат. Защо каза да?-се оплакваше приятелката ми Мегън една вечер след като я бях запознала с някой, който ми заприлича на метросексуалният братовчед на Голямата стъпка.

- Какво искаш да кажеш?” попитах, объркана. - Виж колко много мъже ни харесват. Печелим!

Зад кривонасочения ми ентусиазъм да свържа приятелката ми с човекоподобната горила, имаше по-предизвикателен въпрос. Дали не се опитвах да навляза отново в мътните води на дигиталната сцена за запознанства точно в момент от живота си, когато трябва да изляза от басейна за едно плуване като голям човек? Някой може да го определи като страх преди сватбата. 

 

Свободни души

Смели, безтотговорни, идеалисти, луди – наречи ги както искаш, но те вече са видели неща, които иначе има само по NG Channel. Вече 11 месеца те скитосват по прашните пътища и шарени градове на Мексико, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Коста Рика, Панама, Колумбия, Венецуелаи Еквадор и се чувстват свободни и щастливи.

от Илияна Д. Димитрова

Да зарежеш всичко, което имаш, и да тръгнеш из Латинска Америка почти без пари звучи лудо. Но кой ли не искал да махне с ръка и да остави табелката България зад себе си и да тръгне по света. В техния случай екстрите на пътешествието включва озверелите комари, крокодилите, тарантулите, мизерните хостели, удавящите те тропически дъждове, липсата на течаща вода, километрите, изминати пеша или в раздрънкана маршрутка. Но в спомените им има място и за фантастични екзотични плажове, величествени вулкани и щастливи хора. Открили са че в Латинска Америка е нормално да поръсваш сладоледа и плодовете с лют сос, да те убоде морски таралеж, да можеш да си купиш от местния пазар живо прасе, и всичко да е на “две преки” разстояние – независимо дали е така, или ви делят 3 километра. „Това, че последвахме мечтите си ни направиистински свобосни. Когато изоставиш страховете и предразсъдъците си спрямо другите, когато престанеш да изискваш от света това, което ти липсва и успееш да го откриеш някъде у себе си, когато опознаеш собствената си сила, извираща сякаш отвъд познатата ни реалност, когато се научиш да дишаш с пълни дробове и усетиш безкрайната енергия на сътворението - тогава можеш да даваш безусловно,тогава можеш  да обичаш безусловно и тогва можеш да бъдеш безусловно свободен”, казва Християна.

 

Иди интервю за работа все едно имаш среща

Хвани ни за ръка, докато те водим през петте стъпки на това как да намериш работата-мечта!

Крайната цел е еднаква – без значение дали е работа или гадже, със сигурност трябва да те кара да скачаш от (или пък във) леглото щастлива. Партньор, до който ти се иска да се будиш всеки ден и работа, която ще вършиш с удоволствие         от мига, в който те назначат.  Край с креватните аналогии! Ето причините да си мислим, че между двете има голяма база за сравнение.

ФАЗА 1 ПРЕСЛЕДВАНЕТО

Повечето от нас не откриват любовта, както става по филмите (тоест, не си мисли, че точно като Ема Стоун ще налетиш случайно на Райън Гослинг и от това ще излезе нещо страхотно). Също толкова вероятно е и да те поканят на интервю за Най-добрата работа на света. В истинския живот ти се налага хем да разпознаеш твоя човек, хем да се потрудиш, за да станеш привлекателна за фирмата, която харесваш. Затова не трябва да чакаш работата-мечта да изскочи в jobs.bg(или онзи, когото харесваш, да те заговори във Фейсбук), а стратегически да се поставиш в най-добрата възможна позиция.  Разучи добре мястото и намери най-удачния начин да кандидатстваш. И ако още нямаш профил в LinkedIn.com, направи си – сайтът набира популярност в България и помага на доста хора в търсенето на работа. Супер!

 

Накарай щастливата случайност да работи за теб

Казват, че хубавите неща се случват на търпеливите, но има и начин да накараш всичко да се случва по-бързо само ако леко промениш нагласата си към света. 

Бъди внимателна!

Представи си живота си след три години. Без значение дали искаш да получиш мечтаната работа, да получиш пръстен или най-накрая да осъществиш онова пътешествие до Италия, е съвсем вероятно не всичко да се получи така, както си го планирала. Съвсем възможно е да привлечеш благоденствието, ако просто промениш нагласата си. „Въпросът е да си по активна и интуитивна и да разбираш посланията, които ти праща Вселената“, казва тя. Казано простичко – вместо да чакаш нещата да ти паднат от небето, се учи от всяка пречка.  

 

 

 

списание + книга = 4,99лв.

Градина на желанията

Сара Адисън Алан

Нежна и омагьосваща, изпълнена с неустоимия чар на сбъднати мечти...

Вземете щипка невен, за да предизвикате привързаност, прибавете малко кученца против уроки и завършете с розови листенца, за да поощрите покълващата любов. После се отдръпнете и оставете природата да свърши останалото. Звучи като подходяща рецепта за успешния кетъринг на Клеъри Уейвърли, но когато магията трябва да подейства върху собствения й любовен живот, тя сякаш е имунизирана за въздействието на растенията, отглеждани от години в семейната градина.

Жените от семейство Уейвърли от поколения се славят с необикновените си дарби и Клеъри видимо се е примирила с това за разлика от по-малката си и непокорна сестра Сидни, която сякаш не може да избяга достатъчно далеч от миналото. Докато един ден не се прибира у дома, за да потърси сигурно убежище за себе си и малката си дъщеричка и не преобръща наопаки старателно подредения живот на сестра си.

Ще успеят ли вълшебните растения да възстановят хармонията и изгубената любов?