Ноември 2014

Кейли Куоко: Теория на големия... успех 10-те (най-луди) СЕКС пози, които някога сме пробвали Още си обсебена от него...ето как да спреш

 

КЕЙЛИ: ТЕОРИЯ НА ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Звездата от най-популярният ТВ сериал в момента Теория на големия взрив, която успя да стигне митичното заплащане от 1 милион долара на епизод, постигано само от Приятели!

Oмъжена отскоро за секси професионален тенисист – Кейли Куоко-Суитинг – има няколко прости правила за хубав живот. Бъди себе си, обгради се с приятели, смей се до скъсване и тегли една на хейтърите – дори и когато ти е трудно да го направиш!

Кейли Куоко тире Суитинг се събужда с пъпка. Теб това би те подразнило, както би подразнило и всяка друга актриса на света. Но Кейли, звезда в хитовия ситком на Теория на големия взрив, хич не се и замисля. „Онази сутрин отидох на снимачната площадка без грим – спомня си тя. – Джим (Парсънс, който играе Шелдън) почти изкрещя „Боже, имаш огромна пъпка!“. След като до края на деня всичките й колеги не спират да сочат пъпката й с пръст и да й се подиграват, Кейли казва, че се е качила в колата и се е смяла през целия път до вкъщи.

Прочети цялото интервю на стр. 59

И така, всъщност защо изневеряват мъжете?

Разбрахме  истинските нови причини – и предупредителните знаци.

от Glynis Horning

Може и да не очакваме повече от някой като Зейн Малик от One Direction, който изневери на годеницата си Пери Едуардс от Little Mix със сервитьорка от Австралия  миналата година – но щом дори и Г-н (Уважаеми) Крис Мартин може (хладнокръвно) да изневерява (с модела Алекса Чънг) на Гуинет, тогава има ли жена, която не е изложена на тази заплаха?

Всеки е способен на изневяра, но мъжете са по-склонни на изневяра от жените, а някои мъже – повече от други. Поведението, което сега наричаме „изневяра” би увеличило шанса на гените на мъжа да оцелеят, следователно те са развили апетити към сексуално разнообразие, като търсят нови жени, с които да правят секс. Днес хората са доминиращият вид на планетата, мозъците ни са два пъти по-големи и това поведение вече не е необходимо. Бихте си помислили, че то ще изчезне заедно с еволюцията…но е упорито.

 

10 забавни и откачени секс хватки

От  Rose Surnow

Уау, толкова е секси, че е направо страшен!

Хелоуин не бива да е страшно забавен празник само за децата. Тази година, създай собствените си сексуални призраци. Използвай костюми, свещи, няколко колби човешкакръв (шегичка) и малко въображение и можеш да преживееш сексът на най-дивите си кошмари мечти.

Леко като перо и твърдо като К(амък)

Помниш ли тази игра? Това е нейната секси версия. Легни по гръб, докато партньора ти гали гърдите ти с перо, като се приближава до твоята пещера на съкровищата. Постарай се да си колкото си може по-неподвижна, докато той те поглъща като Кронът след фитнес. Ако издадеш звук, губиш! Но пък ще спечелиш оргазъм.

 

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МИТОВЕ ЗА РАКА НА ГЪРДИТЕ: РАЗВЕНЧАНИ

От ANA MANTICA

Сякаш всеки ден научаваме за нови причини и начини за откриване или предпазване, или лекуване на рак на гърдата.

За да ни се изясни положението и за да престанеш веднъж завинаги да се стресираш, се обърнахме към експерти по женско здраве, които отговориха на въпросите ни.

Ниой в семейството ми няма и никога не е имал рак на гърдата. Това означава, че съм в безопасност, нали?

Не съвсем. От всички жени с рак на гърдата, само 13% имат близка кръвна връзка с някой (родител, сестра, или дъщеря), която също е е имала рак на гърдата. Това означава, че ВСИЧКИ жени са изложени на риск. Така че, важно е жените да бъдат нащрек и да опознаят гърдите си. (Виж колонката „Докосвай се”).

 

Диетата, която казва, че тази вечер ще отслабнеш с 3 кг

Върколашкатадиета обещава, че ще отслабнеш, ако се синхронизираш с цикъла на луната.

от Lisa Witepski

Нейните почитатели наричат себе си върколаци – не защото им растат козина и зъби, след като се стъмни, а защото следват лунната диета. Ако постиш в съответствие с определени фази на Луната, можеш да отслабнеш с до 3 килограма за един ден (макар че е по-обичайно около 1 килограм). Това твърдение се защитава с обяснението, че 60% от телата ни са съставени от вода, така че „има смисъл” Луната да действа на телата ни не по-малко, отколкото на океаните.

 

Защо е толкова трудно да преодолееш бившия си?

Депресиран, вманиачен, смахнат – това представлява мозъкът ти при раздяла. Но науката разкри, че можеш да преодолееш агонията доста по-бързо, отколкото си мислиш.

Бистра, 20, се заключила в стаята си и свита на кравайче разглеждала в несвяст снимките с бившия си. Лидия, 33, пък се оказала клекнала в храстите пред блока на бившия си посред нощ, за да научи, че той живее сам, но и че тя самата вероятно ще загуби  разсъдъка си. Деница, 32, пък спряла да се къпе и да се храни, като изключим желираните бонбони. А цяла година след раздялата им, Яна, 24, не спира да мисли за бившия си. „Ще се жени за приятелката си – казва тя, - но чяст от мен си мисли, че ние двамата все още имаме шанс. Колко налудничаво е това?“.

Хайде да го наречем Синдром на токсичния бивш: непреодолима тъга след раздялата.

Етикети: Cosmo , Cosmopolitan