Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Виж своя дневен хороскоп за 27 ноември

 

Оценка: (0/5)

Чудила ли си се някога дали най-добрите години от живота ти са минали или предстоят? Общовалиден въпрос, на който са отговорили от международната компания за интернет прочувания YouGov.

Преди да прочетеш разкритията обаче, провери хороскопа си за днес, 27 ноември►►► тук

Виж своя дневен хороскоп за 27 ноември

Кой знае, може точно днес да е най-добрият ден от живота ти!

А сега, нека обърнем внимание на проучването. Макар на много хора да им се струва, че 20-те години са най-объркващи, тежки и предизвикателни, всъщност мнозинството от участниците в проучването са посочили, че са били най-щастливи между 20 и 30-годишнината си.

Проучването обхваща отговорите на 2000 мъже и жени на възраст от 20 години нагоре. 30% от тях отговорили, че десетилетието между 20 и 30 години било „най-доброто“ според тях, 16% посочили 30-те си години, а 8% - 40-те. 12% от хората смятат, че тийнейджърските години са най-страхотните в живота им.

Но преди всички милениали да започнат да се стресират от това дали наистина извличат НАЙ-ДОБРОТО от 20-те си години, нека споменем и другите резултати, при това специфично на жените. 18% от представителките на нежния пол са посочили 30-те години за най-добри, а 10% - 40-те. Не забравяй, че всеки човек е различен и най-доброто винаги може да чака зад ъгъла, да те дръпне за ръкава и да ти покаже как се живее.


Виж ощеНово в Cosmo