Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Виж своя дневен хороскоп за 24.10.2017

 

Оценка: (0/5)

Днес имаш рожден ден? Рождената дата 24.10 е повлияна от две планети – Плутон и Венера, като първата определя зодиакалния ти знак (Скорпион), а втората управлява конкретната ти рождена дата.

Виж своя дневен хороскоп за 24.10.2017

Хората, родени днес се славят със своят перфекционизъм и състезателния си характер. Тяхната интуиция, комбинирана с креативност им донася успехи в живота. Що се отнася до лошите черти на Скорпионите, родени на 24.10, сред тях можем да посочим арогантност и прекалена защита на личното пространство.


Дневният хороскоп за 24.10.2017 виж ⇒тук.


Знаеш ли, че: Днес е й рожденият ден на... чорапогащниците. Великото изделие, без животът ни би бил немислим (сериозно!) е пуснато за продажба за първи път на днешния ден през 1939 г. в Делауеър, САЩ. Година по-късно чорапогащниците пристигат триумфално в Ню Йорк, където жените буквално ги разграбват – продадени са 800 000 бройки само за първия ден.

Чорапогащниците бързо се превърнали в символ на неоспорим сексапил.
Чорапогащниците бързо се превърнали в символ на неоспорим сексапил.

По време на Втората световна война, чорапогащниците се превърнали в лукс и жените се опитвали да ги рисуват върху краката си с боя. Войниците пък намирали този тип облекло за толкова секси, че според историците много бебета са се родили като плод на любовта между жена и мъж, който й е подарил чорапогащник.


Виж ощеНово в Cosmo