Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Виж своя дневен хороскоп за 17.10.2017

 

Оценка: (0/5)

Париж - градът на любовта!
Париж - градът на любовта!

Париж е винаги добра идея по всяко време на годината, за този прекрасен град няма сезон!
(знаеш ли,че): Два интересни факта за Париж!
1). В Париж е измислен стриптийзът. Това се случило през 1894 година. До тогава в кабаретата танцували полу облечени девойки, чийто дрехи с времето ставали все по-оскъдни. Докато накрая се стигнало до почти пълното им събличане. Първоначално стриптийзът имал дори леко комичен характер: девойката не се събличала бавно и сладострастно, а най-неочаквано забелязвала въображаема бълха в дрехата си и започвала бързо да се съблича!
2). Най-известният експонат на Лувъра е картината на Леонардо да Винчи „Мона Лиза”. На 21.08.1911 г. картината е открадната от музея. Извършител на кражбата е италианеца Винченцо Перуджа, който искал да върне шедьовъра в страната от където са корените й. Събитието е национална катастрофа, но след две години платното е открито и изложено отново в музея под зорка охрана.

Провери дневния си хороскоп и виж какво казват звездите за теб!


Виж ощеНово в Cosmo