Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Виж своя дневен хороскоп за 06.11.2017

 

Оценка: (0/5)

Кафе, кафе, всички да млъкнат, кафе, кафе! Настроението в понеделник наистина може да се опише с едно изречение. Спокойно, имаме план за действие.

Изпий чаша от ароматната напитка и прочети понеделнишкия си ХОРОСКОП  тук.

Притесняваш се дали кофеина не ти идва в повече?

Започни седмицата без угризения с ароматна чаша кафе.
Започни седмицата без угризения с ароматна чаша кафе.

Зависи кого питаш. Някои ще ти кажат, че кафето е чудесна напитка, а други – ужасна отрова. Истината е, че това е комплексна напитка, в която има куп полезни вещества. Всъщност, то е добър източник на антиоксиданти. Някои проучвания показват, че редовното пиене на кафе намалява риска от развитие на диабет тип 2 и чернодробни заболявания.

Както и с всяка друга храна или напитка на този свят, прекомерните количества могат да се окажат вредни. Кофеинът в кафето е съставката, която трябва да те притеснява. Според мнозинството източници, приемът на кофеин трябва да се ограничи до 400 мг на ден, което грубо се равнява на около 4 чаши. Ако се придържаш в тези рамки, би трябвало да избегнеш многобройните странични ефекти от кофеина (тревожност, раздразнителност, световъртеж, безсъние и др.). И така, налей си сутрешното кафе без притеснения и започни деня си с повече енергия.


Виж ощеНово в Cosmo