Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 9-ти март

 

Оценка: (0/5)

Усещаш ли? Пролетта идва! Почти, разбира се. Но вече сме ентусиазирани. 

Изпрати седмицата и посрещни хубавото време със слънчевия си хороскоп за 9-ти март ►►► тук!

Твоят хороскоп за 9-ти март

Cosmo задачка-закачка за петък сутрин:

Кое е по-важно – да живееш за мига или да мислиш за утрешния ден? Нашите отговори може и да те изненадат!

Въпреки че няма нито един правилен отговор, психологът Филип Зимбардо казва, че ако разбираме психологическата си връзка с времето, ще имаме по-добри възможности за избор. Той обяснява, че всички се отклоняваме от Времето – някои са ориентирани към бъдещето, други живеят в миналото. Първите се опитват да подсигурят своя живот, но ежедневието им може да рухне под напора на вечните планове и ангажименти. Да откриеш време за кратки, планирани почивки е първата стъпка към намирането на баланс. Вторите или гледат назад, или пилеят настоящето. Дори да се забавляват в момента, по-късно откриват, че са пропуснали страхотни възможности и бъдещето им не изглежда никак светло.

И двете перспективи имат както плюдове, така и минуси. „Ключът към щастието е да ги трансформираш в балансиран график”, казва Зимбардо. 

 


Виж ощеНово в Cosmo