Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 9 юли

 

Оценка: (0/5)

Понеделник е ден за надъхващо послание. Мотивираме те веднага с Cosmo хороскопа за деня. Прочети го ⇒ тук.

В случай, че лятото вече кара хормоните ти да се развълнуват, тогава е време за няколко любовни Cosmo съвета. Записвай си внимателно...

Твоят хороскоп за 9 юли

♦ Нищо не дава по-добър старт на една връзка от споделените интереси, които не са свързани само със секса и взаимното привличане.

♦ Лъжеш себе си всеки път, когато не намираш сили да кажеш на настъпателен индивид от другия пол, че не проявяваш интерес към него.

♦ Неверният мъж може да се превърне във верен. Но той няма да се промени, освен ако наистина не го иска.За жените е много опасно и наистина старомодно да смятат, че на присъдата на сърцето им може да се разчита повече отколкото на тази на главите им.

♦ Не зарязвай личния си живот, когато имаш връзка, дори тя да е сериозна. Никога не знаеш как ще приключи всичко, а ще е хубаво утре да има приятелка, на която да се обадиш, ако се окажеш отново сама.  


Виж ощеНово в Cosmo