Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 31-ви юли

 

Оценка: (0/5)

Какво ли те очаква днес? Прочети хороскопа си ►►►тук:

Твоят хороскоп за 31-ви юли

Виж кои са ползите от морето (освен очевидните):

Ако искаш бързо да изгориш калории

В зависимост от темпото, с което плуваш, можеш да изгориш между 200 и 600 ккал за един час. Когато плуваш в морето, усилията, които полагаш, са двойни. Водата в морето е по-студена, което кара тялото ти да поддържа по-висока телесна температура.

Ако имаш целулит

Когато плуваме в морето, вълните масажират тялото, а студената вода стимулира циркулацията на кръвта. Морската сол и различните минерали, с които е богата морската вода, проникват в тъканта и подпомагат разграждането на мастните натрупвания.

Ако искаш да заздравиш мускулите

За да се задържи на повърхността, въпреки вълните и течението, тялото ни впряга всички мускулни групи. За по-бърз ефект плувай срещу течението. Плуването в морето ще оформи идеално цялото ти тяло.

Имаш нужда от пълно отпускане

В солената вода тялото е много по-леко, отколкото в сладката и можеш спокойно да се отпуснеш по гръб и да релаксираш, докато вълните леко те люлеят. Освен това така можеш да почернееш много по-бързо, отколкото на плажа.


Виж ощеНово в Cosmo