Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 30-ти юли

 

Оценка: (0/5)

Виж какво те очаква днес, прочети хороскопа си ►►►тук!

Твоят хороскоп за 30-ти юли

Сигурно си чувала, че непрекъснатото седене на едно място е по-вредно за здравето ти дори от пушенето. Не е и решение да стоиш на крак 24/7. Стоенето прав по осем часа на ден е също толкова вредно, колкото и седенето на стол, защото тялото ти е обездвижено.

Какво да направиш? Постави си за цел всеки ден да се разхождаш по 30 минути „Това може много да повлияе на здравето ти, изкарвайки те на въздух и раздвижвайки те“, казва Страйкър. И няма нужда минутите да се „изразходват“ наведнъж – разходи се в обедната до магазина, отиди пеша след работа до по-далечната спирка и използвай стълбите, а не асансьора. Ако този половин час ти се види нищо работа (ти си шампион!), постави си цел той да стане час и се мотивирай още на закуска, след това на обяд и вечеря, за да постигнеш резултат.


Виж ощеНово в Cosmo