Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 30-и август

 

Оценка: (0/5)

Виж какви изненади ти е подготвил днешният ден, прочети хороскопа си ⇒ тук!

Твоят хороскоп за 30-и август

Искаш ли да се отпуснеш супер бързо и трайно?

Дишай дълбоко пет минути.

Можеш да го направиш права или седнала, няма значение, важното е гърбът ти да бъде изправен през цялото време. Издишай и след това вдишай дълбоко, докато поставяш ръце в основата на гръдния кош (точно под сърцето). Движението на диафрагмата масажира сърцето , а то от своя страна въздейства върху онези нервни окончания в тялото ти, които се напрягат винаги щом си стресирана.

Визуализирай.

Представи си, че ярка светлина се влива в тялото ти през върха на главата (темето), отпуска челюстта ти, освобождава цялото напрежение от лицето ти и се разлива в цялото ти тяло.

Хапни нещо сладко.

В периоди на голямо напрежение организмът се нуждае от повече  глюкоза, за да спомогне за синтеза на серотонин в мозъка(хормон отговарящ за балансиране на настроението). За да не прекалиш със захарта, можеш да я замениш с натурално сладки продукти, като например сушени смокини, орехи и бадеми.

 


Виж ощеНово в Cosmo