Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 3 септември

 

Оценка: (0/5)

Твоят хороскоп за 3 септември

Здравей, прекрасен септември! Сигурно имаш няколко желания, които скришно искаш да ти се сбъднат през месеца, с който изпращаме лятото?

Утре търси на сайта целия хороскоп за месец септември, а за да видиш какво ще ти се случи днес – кликни тук.

Нов месец, нов урок за усъвършенстване от Cosmo. Слушай внимателно, съветът ни за деня е... Да се научиш да ставаш рано.

Твоят хороскоп за 3 септември

Преди да сбърчиш недоволно вежди, чуй доводите ни за ранно ставане:

Да, много е примамващо да спиш до последната възможна минута и после да се приготвяш набързо за работа, но това вместо да те прави по-работоспособна, прави обратното – свикваш да отлагаш всичко за последната минута. Ако трябва, ходи в офиса с час по-рано, докато свикнеш да ставаш в определен час – преглеждай пощата си и подреждай задачите си за деня, докато все още не е пълно с народ. Съвсем скоро ще откриеш, че можеш да вършиш повече неща за по-кратко време. В допълнение, ранното ставане ти дава и повече време за сутрешните ти ритуали – джогинг, йога, душ и т.н.


Виж ощеНово в Cosmo