Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 29.01: рецепта за стрес

 

Оценка: (0/5)

Дневният хороскоп за Cosmo красавици можеш да прочетеш ⇒ тук.

** Допадна ли ти какво са решили звездите за теб днес? Ще ти подшушнем и още една тайна: тази вечер, когато се прибереш, вземи си вана.

Твоят хороскоп за 29.01: рецепта за стрес

Горещата вана е страхотна разпускаща глезотийка, когато имаш време за губене, но знаеше ли, че тя може да помогне за физическото и душевното ти блаженство?

В БОРБА С ЦЕЛУЛИТА
Един от неизвестните факти за това горещо чудо е тонизиращият ефект, който има над целулита. Ако добавиш минерални соли със съдържание на калий, ще регулираш задържането на течности и ще подобриш кръвообръщението си. Така неприятните бучици по кожата ще намалеят и ще бъде мигновено освежена.

„ХАПЧЕ“ ЗА СЪН
Въртиш се в леглото? Горещата вана е страхотна естествена алтернатива на сънотворните. Само 10 минути, прекарани в топлата вода, ще помогнат на тялото ти да достигне идеалната температура за сън.

ПРОГОНИ СТРЕСА
Вибрациите, които предизвиква водата, когато капе върху тялото ти, ще допринесе страхотното за отпускането ти. Това, в комбинация с топлината, ще предизвика дълбокото ти дишане съвсем естествено – като междувременно пулсът ти ще се забави и тревожността ще се изпари.

 


Виж ощеНово в Cosmo