Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 29 май

 

Оценка: (0/5)

Прочети хороскопа си, за да започне денят ти подобаващо. Ето го ►►► тук!

Съвет на деня: Животът щеше да е доста по-прост, ако наоколо не гъмжеше от полезни, не чак толкова полезни и откровено съмнителни мъдрости... да не кажем клишета. Преди да последваш поредното, защо не спреш за малко и не помислиш – дали пък на някои от тези безценни препоръки не им е минало времето?

Твоят хороскоп за 29 май

КАЧВАШ КИЛОГРАМИ, АКО ЯДЕШ СЛЕД СЕДЕМ ВЕЧЕРТА
Една мъдрост, която се радва на широка популярност. Но тя не е съвсем вярна. Имам приятелки, които през деня не ядат много, но се хранят обилно вечер и са тънки като фиданки. Сигурно ще си помислиш, че всичко зависи от структурата, метаболизма и т. н. (което отчасти е така). Но виж сега, калориите са си калории, без значение по кое време на деня ги приемаш, или откъде идват – от протеини, мазнини или въглехидрати.

РАЙЕТАТА ТЕ ПРАВЯТ ДА ИЗГЛЕЖДАШ ДЕБЕЛА
Донякъде това е така. Само че важи за хоризонталните райета с всякаква дебелина и за широките вертикални райета. Те оптически уголемяват визията и те правят да изглеждаш по-широка, отколкото си в действителност.  
Но виж, тънките вертикални и диагоналните райета са друга работа – те издължават визуално фигурата, като те правят да изглеждаш по-висока и слаба. Освен това дрешката става по-закачлива, а това те откроява сред околните. 

СПЕСТЯВАЙ ЗА ЧЕРНИ ДНИ
Хубаво, обаче първо – ако има какво да заделяш, и второ – представяш ли си на 20 и няколко години да започнеш да спестяваш за пенсия. Не е изключено инфлацията да изяде трудно изкараните ти пари, без въобще да усетиш нещо от тях. 


Виж ощеНово в Cosmo