Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 27-ми март

 

Оценка: (0/5)

Прочети какво те очаква от хороскопа ти за днешния ден ►►► тук!

Cosmo предложение на деня: мини на емоционална „диета“.

Твоят хороскоп за 27-ми март

Сигурно можеш дословно да повториш изискванията според повечето най-известни диети от разделното хранене до „Зоната“. А знаеш ли нещо за своите всекидневни емоционални нужди?

Cosmo ти предлага списък от 3-те най-необходими емоционални подправки към дневното ти меню, за да се чувстваш страхотно всеки ден.

Подправка № 1
Изясни си какво не трябва да толерираш в живота си.
Да помислим и за нещата, които ни дразнят... Безпорядъкът, или пък онази досадна приятелка, която не спира да се оплаква и никога не те изслушва, всичко това може да доведе до невероятна преумора. Време е да бъдеш твърда. Направи си списък със 70 (да, много са, но ако си честна, можеш да измислиш дори повече) неща в живота си, с които се примиряваш – течащата мивка, неприятния дъх на гаджето ти... Създай си по един час на ден почивка от тях и ги атакувай. След седмица ще усетиш как енергията ти е двойно повече. 

Подправка № 2
Обуздай желанието си да бъдеш винаги миличка.
Това, че се харесваш на останалите, ти дава ужасно много енергия. Да, но в даването на обещания от любезност много лесно може да попрекалиш и в един момент да започнеш да хвърчиш от среща на среща в желанието си да угодиш на всички – приятелите, семейството, гаджето... Но запитай се точно от какво се нуждаеш – комплимент, уважение, телефонно обаждане? Когато е възможно, поискай точно това, от което се нуждаеш – в картичката напиши: „Обади ми се!“ Директният подход спестява енергията и на двете страни. 

Подправка № 3
Запълвай личните си запаси по малко и начесто.
Толкова хора похабяват цели години от живота си без нужната им емоционална енергия, защото нямат в наличност достатъчно любов, време или пари. Запитай се какво можеш да направиш, за да запълниш всеки един от личните си резерви догоре – може да спестиш малко от времето си, като отложиш вечерно излизане и останеш вкъщи да почетеш книжка.


Виж ощеНово в Cosmo