Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 27-и август

 

Оценка: (0/5)

За да започнеш седмицата бомбастично, прочети какво те очаква от днешния понеделник ► тук.

Лятото върви към края си и ти се стресираш все повече от предстоящите месеци, които със сигурност ще са по-стресиращи от безбрежните летни дни?

Не се тревожи, защото Cosmo подбра за теб най-добрите съвети, които ще ти помогнат да се справиш с тревогата и страховете си:

Отдели време за удоволствия

Твоят хороскоп за 27-и август

Около теб е пълно с източници на удоволствие. Възхити се на пейзажа, погали домашния любимец, слушай музика, купи си нова дреха, хапни нещо вкусно – така ще изпратиш позитивни съобщения към мозъка. 

Фантазирай

Идеята е да се откъснеш от обичайното. Приготви нещо ново за вечеря, потърси любимия човек, когато най-малко очаква да те чуе, излез сред природата през уикенда... Дните си приличат, разчупи ритъма! Най-незначителни промени могат да направят живота по-щастлив.

Говори по-малко за проблемите си

Макар че споделянето на тревогите с близък човек може понякога да помогне, в повечето случаи то още повече усложнява нещата. Особено ако човекът отсреща има подобна на твоята склонност към безпокойство. В такъв разговор се отделя много време за излишни анализи, които навлизат детайлно в проблема, за да го превърнат накрая в неразрешим. 


Виж ощеНово в Cosmo