Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 26-ти септември

 

Оценка: (0/5)

Виж какво да очакваш от днешния ден като прочетеш хороскопа си ⇒ тук!

Твоят хороскоп за 26-ти септември

След като се събудиш, не скачай веднага в банята!

Ако сутрин не си адекватна и веднага трябва да си вземеш душ, за да се събудиш, точно горещият душ може да те превърне от жена-зомби в получовек! След часовете, прекарани в хоризонтално положение, тялото ти има нужда да се разтъпчи, за да се стимулира кръвообръщението.

Вместо това: Не казваме, че трябва да отделяш време преди работа за сутрешен джогинг, но 5-10 минутно разтягане е напълно достатъчно, за да може тялото ти да се събуди. Дори може да го направиш в леглото си, повдигни краката си към гъргите, направи няколко усукващи движения и размърдай отделните части на тялото! Това ще спомогне за повишаване на притока кръв, както и ще мобилизира ставите и мускулите. Освен това е ефективен начин за преодоляване ан болки в гърба, особено ако по цял ден си пред компютъра. 


Виж ощеНово в Cosmo